Bobvos Nanetta Chraniosacralis terapia 300Lassan 20 éve a pályán, mint gyógytestnevelő- egyéni –és csoportos gyógytornák, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gerinc –váll –nyak –csípő - térd és-lúdtalp tornák.

A gyógytornát kiegészítve, craniosacralis terapeutaként (CST I., CST II.) 2010-ben végeztem és gyógyítok is azóta, illetve hogy ne legyen elég ennyi J, ezt mind kiegészítve és további segítséget nyújtva a vendégeknek és betegeknek masszőrként is tevékenykedem immár 6 éve.

A craniosacralis terápia (kranioszakrális)(rövidenJ) egy különlegesen gyengéd, mégis rendkívül hatékony kezelési forma, mely számos akut és hosszú ideje fennálló fizikai és érzelmi probléma kezelésében segít, illetve prevenciós céllal is alkalmazom. Ezen manuális terápia segítségével a betegség, probléma okát kívánom kezelni, nem pedig a tüneteket.

A masszázs egy ősi gyógyító, szépítő, fájdalomcsillapító eljárás, mely hatással van a bőrre, az izmokra, az idegekre egyaránt. A masszázs fájdalomcsökkentő és altató hatású is lehet, így a svédmasszázstól kezdve, egészen a relaxáló-, arc-, talp-, kézmasszázsig szinte minden fajtáját kipróbálhatod!

­