cszotter marianna nagyCzotter Mariann

Dietetikusként és Egészségügyi Közgazdászként boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok a mindennapokban, ami a legnagyobb szerelmem.

A sport!

Maratonistaként indult a mozgás iránti elkötelezettségem, ami a mai napig elkísér. A hosszútávfutás sok mindenre megtanított, megismertem  testem jelzéseit, rendszert vitt a mindennapjaimba, kitartásra és alázatra az életem más területein is.

Majd a testépítéssel a versenyzés, az élsport világa nyílt meg előttem és a kezdeti elért sikerek ösztönöztek arra, hogy még magasabbra emeljem céljaimat, amelyek egyenesen a többszörös Magyar Bajnoki címen keresztűl a többszörös Világbajnoki 2. helyezésig repítettek.

A 7 éves edzői-versenyzői pályafutásom alatt volt alkalmam megtapasztalni, hogy a különböző mozgásformák mit eredményeznek. Mindenből kiragadtam a lényeget, összegyúrtam és így született meg  saját edzésmódszerem, a Cross Aerobik,  kedvenc gyakorlataimból.

A Cross Aerobic a „felörget-kitart” elven alapul, egy fantasztikus hangulattal és pozitív energiákkal teli csoportos edzés, ami az erő és dinamikus mozgássor kombinációjából tevődik össze. Ugyan kemény és intenzív, de csak az ilyen jellegű edzésekkel lehet rövid idő alatt látványos eredményt elérni.

Elérhetőségeim:

Tel.: 0630/6281152

­